Art a les botigues

Exposició “Contagi”

Durant quinze dies els aparadors d’algunes botigues de Premià de Dalt es van convertir en una gran sala d’exposicions. Així, seguint la ruta quotidiana de compres o passeig, els vianants i clients van poder contemplar l’exposició “Contagi”, de la ceramista, escultora i pintora M. Àngels Domingo Laplana, coneguda en el món de l’art, i per molts veïns de Premià, com a Madola amb textos de l’escriptor Rafael Vallbona.

En uns moments complexos per a la cultura i les relacions socials en general, la implicació del comerç local en aquesta iniciativa de Can Vallerià (art, comunicació i territori) i de la pròpia artista, volen ser un clam en favor d’entendre la cultura com un bé públic que millora les vides de les persones i cohesiona la col·lectivitat.

L’exposició es va poder veure als aparadors de la Merceria Ca la Teresa, Cooperativa La Fraternitat, Instal·lacions Cortada, Pastisseria Joan Jorge, Farmàcia Meritxell Galceran i El Quiosc de la Fàbrica. Volem agrair als propietaris d’aquest negocis la seva participació en aquesta mostra singular.

També es va organitzar una passejada per l’exposició amb els artistes, per conèixer de primera mà el procés creatiu durant el confinament.

Programa de mà