Vicenç Llorca

 

La frase immutable és una antologia d’una seixantena de poemes pertanyents als deu títols que Vicenç Llorca ha publicat fins ara, alhora que ofereix també les respectives traduccions al castellà elaborades per traductors de prestigi com Antonio García Lorente, Rosa Lentini, Montserrat Gibert, Toni Quero, Jordi Virallonga i el mateix autor.

Humanista com és, Llorca proposa un univers poètic propi en què es desenvolupen símbols espacials com el de la plaça o literaris com el de la recreació del viatge homèric. Entre els temes principals, destaca l’expressió lírica de l’amor com a font de sentit tant des de la perspectiva dels amants com de les relacions entre pares i fills o el sentiment de l’amistat.

Llorca s’ha preguntat també sobre l’origen de la imatge que construïm del món com un apassionant diàleg entre el cos i la llum, així com la nostra relació amb les ciutats on vivim o la recerca de l’harmonia amb la naturalesa i el fluir dels elements. Metafísics i sensuals, reflexius i vitals, els seus versos constitueixen un dels itineraris poètics més atractius i coherents de la poesia catalana contemporània.

 

Autor: Vicenç Llorca
Pàgines: 196
Preu: 15€
Col·lecció: Quaderns de la Font del Cargol, 11
Comprar ↓