Diversos autors

 

Premià de Mar és una ciutat pionera en impulsar propostes literàries sorgides del territori. La història local de la literatura és una segona pell en la qual els escriptors i les escriptores de la vila es troben plenament a gust. És de l’evolució d’aquest continu literari local, que neix el llibre que ara mateix teniu a les mans, Un mar de Premià.

En aquets llibre hi trobareu una col·lecció de relats que neixen de la interacció entre persones que s’estimen la literatura, es troben, escriuen sobre el territori on viuen, el Premià de Mar del segle xxi, i el converteixen en llibre. I l’Ajuntament de la ciutat ha recollit aquest projecte cultural promovent-ne aquesta edició.

Gaudiu dels contes de Mireia Vancells, Hermes Prous, Carme Hernández Santamaría, Iñaki Marín, José Briones Giménez, Salva Sánchez Fernández, Isabel Verdú, M. Teresa Farreny Terrado, Segio Laserna, Salva Redón, Josepa Elena Sopeña i Pep Bras i descobrireu tot de finestres obertes a una nova realitat, sota el prisma sempre generós i enriquidor de la ficció.

 

Autors: Mireia Vancells, Hermes Prous, Carme Hernández Santamaría, Iñaki Marín, José Briones Giménez, Salva Sánchez Fernández, Isabel Verdú, M. Teresa Farreny Terrado, Segio Laserna, Salva Redón, Josepa Elena Sopeña i Pep Bras
Pàgines: 208
Preu: 15€
Col·lecció: Quaderns de la Font del Cargol
Comprar ↓