Les galetes (cookies) són petites quantitats d’informació que s’emmagatzemen en el navegador que fa servir cada usuari per tal que el servidor la pugui recordar.

Aquest web utilitza galetes de tercers que són les que s’envien a l’ordinador o terminal des d’un domini o una pàgina web que no està gestionada per nosaltres, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.

En aquest web, les galetes s’utilitzen amb finalitats estadístiques relacionades amb les visites que rep i les pàgines que es consulten, i se n’accepta l’ús en navegar-hi.

GALETA

(I PROVEÏDOR)

DURADA DESCRIPCIÓ
__cfduid (notin.es) Sessió Publicitat
personalization_id (twitter.com) Sessió Twitter
Facebook Publicitat, estadístiques i mesuraments Col·loca galetes a l’ordinador o dispositiu i rep la informació que s’hi ha emmagatzemat quan utilitzes o visites serveis prestats per altres empreses que utilitzen els serveis de Facebook.
_ga (Google) 2 anys Distingir usuaris.
_gid (Google) 24 hores Distingir usuaris.
_gat (Google) 1 minut Limitar el percentatge de sol·licituds. Si has implementat Google Analytics a través de Google Tag Manager, aquesta galeta és _dc_gtm_<property-id>.
_gali (Google) 30s Atribució d’enllaç millorada.
_unam (SHARETHIS) Persistent Quantificar el nombre d’usuaris que comparteixen un determinat contingut i quantes pàgines web es visiten després d’aquesta acció.
WordPress 2 anys Correcte funcionament del gestor de contingut WordPress.

 

Si vols més informació sobre els tipus de galetes de seguiment i d’anàlisi de dades de Google, clica aquí.

Per informar-te sobre com eliminar les galetes de l’explorador: