Subscriu-t’hi

 


La fórmula per llegir els llibres de la Font del Cargol i, a la vegada, rebre en primícia la col·lecció de llibres digitals “Llibres mínims” és la subscripció.

És la millor manera d’acostar els editors als lectors. És un exercici de confiança mútua (tu et compromets a comprar els llibres i nosaltres a editar-los) que ja va funcionar entre 1979 i 1984, i que estem convençuts que ara també funcionarà.

Descarrega

 

Com subscriure-t’hi

 


No has de pagar cap quota mensual. Cada vegada que surti un llibre t’avisem, t’informem del preu, t’enviem el llibre a casa i passem el rebut al banc. Únicament pagues per llibre publicat i rebut. Cada any publicarem un màxim de quatre títols. Amb la subscripció rebràs també, de forma gratuïta, la col·lecció de llibres digitals “Llibres mínims”

Només cal emplenar la butlleta i fer-la arribar a fontdelcargol@gmail.com o per correu postal a Quaderns de la Font del Cargol. Passeig Coromina, 32. 08338 Premià de Dalt.

Subscriu-te als Quaderns de la Font del Cargol i estarem compromesos mútuament a editar i a llegir, perquè una editorial no té sentit sense els lectors. Fem-nos confiança i, junts, llegirem més.